Trainingen

Mijn aanpak is no-nonsense, pragmatisch en met humor. Ik werk met wat er op dat moment speelt in de organisatie en wat er in de literatuur wordt geschreven over het vakgebied.

Ik vind dat deelnemers écht iets moeten hebben aan de training: naar huis met wat nieuw of opgepoetst ‘gereedschap’. Geen lange, suffe monologen, want dat doen we kinderen in het onderwijs toch ook niet aan? Nee, juist een uitdagende, stimulerende leeromgeving zorgt ervoor dat cursisten de eerst volgende werkdag er weer met energie tegenaan kunnen. Doelgericht, stimulerend, realistisch en met humor: zo omschrijf ik mijn trainingen graag!

Verbetertrajecten

Afgelopen jaren ben ik betrokken geweest bij meerdere verbetertrajecten binnen basisscholen om van zwak naar voldoende te groeien.

Mijn ervaring is dat het beste en snelste resultaat behaalt wordt door 'hands-on' te werken. Geen begeleiding met algemene tips op afstand maar begeleiding die persoonlijk is en afgestemd op de school en de leerkrachten. Zo ben ik inzetbaar voor co-teaching, als beeldcoach, als organisator van het verbetertraject, etc. Ik kan vlot structuur opzetten zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Dat geeft rust in deze spannende periode. Ik ben breed inzetbaar en sluit gemakkelijk aan op de behoeften van de school.

Thema's

Hieronder vindt u onder enkele thema’s waarover ik eerder trainingen heb gegeven. Alle thema’s kunnen in een workshop, training of traject worden vormgegeven. Met andere woorden: in een korte inspiratiesessie, in een uitgebreide training of in een langer termijn traject met meerdere momenten. Op welke manier kan ik u ondersteunen?

  • Ouders in beeld
  • Rekenspecialist
  • Opvoeding en
    ondersteuning
  • Handelingsgericht werken
  • Cyclisch werken
  • Begeleiding bij (leer- of gedrags)problemen

Tarief

Ik ben een zelfstandige professional die mijn uiterste best doet om effectief en op een slimme manier organisaties en mensen te laten groeien.

Ik werk in opdracht en daarmee gaat mijn aandacht volledig uit naar de cursist en de wensen van de opdrachtgever. Samenwerken zonder bureaucratie zorgt voor training op maat die écht bij de school of het bedrijf past voor een scherpe prijs. Wilt u meer informatie? U kunt een offerte opvragen die is toegespitst op de wensen en eisen van uw organisatie.