Hoe werkt het?

We weten uit eigen ervaring hoe duur het gezinsleven is en daarom verkopen we de kleding voor kleine bedragen. We hebben twee mogelijkheden: met geld betalen of met punten afrekenen. Eén punt is 50 cent waard. De prijzen variëren van € 0,50 tot maximaal € 3,50.

Puntensysteem

We hebben een puntensysteem waarmee je kleding kunt ruilen. Punten krijg je voor kleding die aan de volgende eisen voldoen:
  • schoon
  • onbeschadigd
  • veilig
Een vrijwilliger van ons selecteert de kleding en kent de punten toe. Hierover kan niet in discussie worden getreden. Kleding die niet aan de eisen voldoet gaat gelukkig niet de prullenbak in. Wij schenken deze artikelen aan Stichting Babyspullen. Zo krijgt het alsnog een tweede leven. Wel zo fijn!

Let wel op! Wanneer we open zijn kun je kleding inleveren en kopen maar omdat we administratietijd nodig hebben kun je alléén kopen van shoptegoed wat je al hebt staan. Net ingeleverde spullen staan nog niet in ons systeem en daarvan kun je pas de volgende keer weer wat kopen.

Voor uitgebreide informatie, download hier het verkoopregelement.

Wat kan ik inleveren?

We nemen wel in:
broeken, truien, shirts, jassen, jurkjes, rokken, vesten, rompers, leggings, topjes, skipakken.

We nemen niet in:
ondergoed, sokken, schoeisel, slaapzakken, maillots, accessoires (mutsen, sjaals, etc.).

We zijn voornamelijk op zoek naar de grotere kindermaten. Voor uitgebreide informatie, download hier het innameregelement.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag aan kinderkleding ruilwinkel Het Pakje? Mogelijk staat het antwoord al in onze veelgestelde vragen.
Wij werken samen met: