Over ons

Begonnen als “De kinderkledingruilbeurs Enkhuizen” zijn we inmiddels uitgegroeid tot een echte winkel. We zijn te vinden in wijkcentrum IJsselzand in Enkhuizen.

Wij zijn een groep enthousiaste vrijwilligers die samenwerken om de winkel draaiend te houden. Het doel van Het Pakje is tweeledig. Aan de ene kant willen we een sociaal tegengeluid laten horen op de consumptiemaatschappij en verspilling tegengaan. Aan de andere kant wil Het Pakje een ruime sortering aan kleding mogelijk maken voor ieder gezin. Zo willen we op een doeltreffende manier een bijdrage leveren aan de levenskwaliteit en de acceptatie van de minder bedeelde kinderen.

Samenwerking

Samen sta je sterker. Daarom werken we samen. Wij zijn erg blij met de ruimte die we dankzij Welwonen tot onze beschikking hebben. Daarnaast werken we samen met de Kinderkledingbank Stede Broec door uitwisseling van o.a. kennis en de spullen die Het Pakje over heeft doneren wij op onze beurt weer aan Stichting Babyspullen.

Ook met ons samenwerken? Super! We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners die ons kunnen helpen. Natuurlijk willen we u graag in een persoonlijk gesprek toelichten wat u voor ons kunt betekenen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier

Foto Galerij

Het Pakje
Ons Aanbod
Kom je ook shoppen?
Voor ieder wat wils
Onze koffiecorner
Gewassen en op maat
Alles netjes op rekken
Enthousiaste vrijwillgers
Alle hulp is welkom
Van maat 44 tot 176
Kom je ook helpen?
Wij werken samen met: